Over De Toverschommel

In 2010 is het idee ontstaan om een kinderopvang te starten en in 2011 is de eerste vestiging geopend. Ondertussen zijn er twee locaties waar wij doorheen de jaren al meer dan 300 kindjes hielpen ontwikkelen.

Kinderopvang De Toverschommel bestaat sinds juni 2011 en is opgericht door mij, Carianne Vreezen, ik ben mama van 2 leuke jongens. Mijn eerst kinderopvang zit in de voormalige dokters woning in Baarle-Hertog met een mooie grote groene tuin. In de loop van de jaren heb ik een sterke visie ontwikkeld, namelijk dat kinderen de ruimte moeten krijgen om te ontwikkelen. Dit doen ze zelfstandig maar onder toezicht. Kinderen moeten hun eigen grenzen leren kennen en kunnen verleggen zodat ze zelfvertrouwen opbouwen. Dit zorgt voor een sterke ontwikkeling en doorzettingsvermogen. Het is een natuurlijk proces wat niet afgeremd zou mogen worden door hun omgeving. 

Ik zit niet graag stil en in 2017 ben ik gaan zoeken naar een locatie voor mij 2e kinderopvang. Dit was niet makkelijk want veel locaties voldeden niet aan mijn eisen pakket. Uiteindelijk vond ik de perfectie locatie midden op de Vrijheid in Hoogstraten. Een pand waarvan niemand weet dat het zo groot is en waar een heerlijk rustig en overzichtelijk tuin bij zit. Vestiging 2 in Hoogstraten is in 2018 geopend en straalt rust en huiselijkheid uit met natuurlijke materialen en kleuren. Maar omdat ieder kind anders is en ieder gezin uniek is wilde ik me ook gaan richten op ouders die liever een kinderverzorgster aan huis hebben om voor de kindjes te zorgen als ze zelf aan het werk zijn. En zo is in Januari 2020  het idee ontstaan voor de ToverNanny.

Privé opvang aan huis, op maat van het gezin.