Hoe kan ik mijn kindje inschrijven bij De Toverschommel?

Wij nodigen ouders en toekomstige ouders altijd uit om een kijkje te komen nemen in een van onze vestigingen. U krijgt bij de eerste kennismaking een informatief gesprek en een rondleiding. Besluit u uw kindje bij ons in te schrijven dan geven wij u een inschrijfformulier mee welke u ook hieronder kunt downloaden. Als wij deze ingevuld en getekend terug hebben en het inschrijfgeld is voldaan dan is de inschrijving definitief en bent u zeker van een plekje.

Kom kennis maken

Als u vrijblijvend een afspraak wilt maken kan dat heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar [email protected].

Opvangdagen

Bij de inschrijving bepaalt u welke dagen u opvang nodig heeft en per wanneer de opvang in gaat. Wij hanteren een minimum van 2 opvangdagen voor je kindje. Dit omdat uw kindje zich beter en sneller thuis zal voelen en zichzelf volledig op zijn gemak kan ontwikkelen. Het is altijd mogelijk om eens een extra dag te komen of een dagje te ruilen als de planning dit toelaat. U kunt de leidsters op de groep vragen of er nog een plekje vrij is op de gewenste dag. Dit kan tijdens het haal- of breng moment of via de ouder app Bitcare.

Heb ik recht op Kinderopvangtoeslag?

Vanaf 1 januari 2019 werkt de overheid met het Groeipakket, het nieuwe Vlaamse kinderbijslag systeem. Voor onze locatie met een vaste prijs ontvangen ouders €3,23 per volle opvang dag per kind via Kinderopvangtoeslag terug, dit is in samenwerking met Kind en Gezin. Woont u in Nederland dan heeft u gewoon recht op kinderopvang toeslag in Nederland.

Registratienummer buitenlandse opvang?

U kunt ook een kindje wonend in Nederland inschrijven bij De Toverschommel. U heeft dan dezelfde rechten als bij een Nederlandse kinderopvang. Om de kinderopvangtoeslag aan te vragen heeft u ons registratienummer buitenlandse opvang nodig. U kunt in het Register Buitenlandse Kinderopvang voor onze vestigingen nakijken wat de nummers zijn en tot wanneer deze geldig zijn.

Download hier het inschrijfformulier

Download the registration form here