De Toverschommel franchise

De Toverschommel staat voor kwaliteitsvolle kinderopvang waar het kind centraal staat. Kinderopvang De Toverschommel bestaat 2011 en heeft meerdere vestigingen in de Noorderkempen. Gaande weg is een eigen visie ontwikkeld, met de visie van Emmi Pikler als basis. Ouders kiezen bewust voor kinderopvang De Toverschommel vanwege deze werking.

Het doel van kinderopvang De Toverschommel

De Toverschommel wil dat meer kindjes gebruik kunnen maken van de kwaliteit die De Toverschommel biedt in een huiselijke en veilige omgeving. Het is een plek waar een kindje zich iedere keer thuis voelt en graag naar toe gaat. Door de opzet en de visie van De Toverschommel geven ouders aan dat zij het prettig vinden dat hun kindje naar De Toverschommel komt en kunnen dat ook echt aan hun kindje merken. Wij willen er voor zorgen dat kindjes tevreden, vrolijk en blij naar huis gaan. Naast de kindjes staan ook de ouders centraal, er is voldoende tijd voor de ouders en zij kunnen het dagritme volgen via de ouder-app.

Producten

Bij kinderopvang De Toverschommel hebben we niets te verbergen. Er worden geen snoepjes uitgedeeld of suiker dranken genuttigd. Enkel natuurlijke suikers zijn welkom. Er wordt ook voldoende tijd genomen om iedere dag vers fruit te eten. Op vraag van ouders koken we iedere dag vers. Één of twee keer per week worden de verse producten door een locale supermarkt geleverd.

Communicatie

De Toverschommel is een geregistreerde merknaam en sociale media heel belangrijk. De uitingen worden centraal verzorgd met foto’s en informatie van iedere locatie. Het is belangrijk dat daar een constante kwaliteit wordt gewaarborgd. Er wordt alle steun geboden om de kwaliteit die nodig is te behalen.

De franchisenemer

De Toverschommel biedt ondernemers een bewezen concept met een sterke merknaam en uitstraling. Het concept is vastgelegd in heldere werkwijzen, trainingsmodules en ondersteuningshandboeken.

De Toverschommel en ondernemerschap

Bij kinderopvang De Toverschommel geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchisenemer ligt in het zien van de lokale kansen en hier de lokale marketing op aanpassen, het creëren van een positieve werksfeer en een kinderopvang op te bouwen waar kindjes zich kunnen door ontwikkelen. Door samen te werken met enthousiaste en gedreven franchisenemers geloven wij dat De Toverschommel tot een nog beter resultaat komt. Daarom is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie van De Toverschommel.

Ondersteuning voor de franchisenemer

De Toverschommel beschikt over professionals die u hun expertise aanbieden bij verschillende kerntaken die komen kijken bij de onderneming. Ze zorgen voor een uitstekende ondersteuning voor iedereen. Het doel? Van elke kinderopvang een succes maken. Onze experts helpen onze franchisenemers constant en sturen bij waar nodig.

De ondersteuning begint al bij de aanvraag bij Kind & Gezin. Het doel is om alle stappen samen te doorlopen en uit te werken.

Heeft u de kwaliteiten die we zoeken?

De Toverschommel is in volle groei. We zijn op zoek naar de volgende profielen en kwaliteiten:

  • Ondernemende personen met een passie voor kinderopvang.
  • Gevoel voor ondernemen en een proactieve ingesteldheid.
  • Respect voor de werking: naleving van de processen en richtlijnen die De Toverschommel uittekent.
  • Toewijding aan het merk zodat de franchise zich naar behoren kan ontwikkelen.
  • Investeringsvermogen.

Hoe start ik het proces?

We zijn op zoek naar ondernemers met een passie voor kinderen die de kinderopvang beter willen maken door mee te werken aan een kinderopvang visie in volle groei.

Neem contact met ons op en wij zullen meer uitleg geven over de werking.